RVAmerica.com Forums
 
RVAmerica ForumsRVAmerica ForumsBulletin BoardBulletin BoardPhoto ForumPhoto ForumPlease help with posting picsPlease help with posting pics
Previous Previous
 
Next Next
New Post
 11/6/2002 8:33 PM
 
Okay, I'm sure it's been instructed by many of you to many people here on how to post pics, but I searched through the posts here trying to figure it out but, well, I can't figure out the bits and pieces of the different instructions. So could some kind soul out there tell me how to post pics here. I have uploaded my pics to a MSN picture storing site online. Okay, from there, I can't understand how to transfer the pic online to a post here. I hope someone out there can help! Thanks in advance. Rhonda

Rhonda
New Post
 11/7/2002 3:58 PM
 
Oooookay.....thanks. Rhonda

Rhonda
New Post
 11/7/2002 4:39 PM
 
RhondainNC, Check out " I Need Help" under the Photo Forum and then let us know what else you need to know. :)
Jim <>< 36' 97 H R Endeavor Ford W/Banks System This message was edited by jimrose on 11-7-02 @ 4:45 PM

☺☺ Jim <>< 38' 2001 HR Endeavor DP 04 Ford Explorer, MG Brake System, Wireless Lights. Hoffman Estates IL.
New Post
 11/7/2002 7:00 PM
 
Hi Jim, Thanks for responding. Actually, before I posted my "need help" post I had read the very post you are referring to. I uploaded my pics to MSN "my photos" online, then clicked "properties" copied the URL listed on properties, clicked on "reply" to a post I posted below, clicked on the "insert images" (next to the smiley), then pasted the URL therein. To which I got a big "X" where the pic was supposed to be when I previewed the pic, so I didn't follow through with the post. I will do the same thing I did then, but go ahead and post. (this is just a pic of my me, my husband and our Harley and is not at this time camping related, but was just testing the waters til I get a pic of our new trailer, so I hope ya'll will bear with me). So here goes....I don't know what I'm doing wrong. Any help will be appreciated. Again, thanks Jim. Rhonda

Rhonda
New Post
 11/7/2002 8:52 PM
 
Rhonda I had the same poblem when using MSN and went to http://www.fishingworks.com/ and set up an account and my problems were fixed. Try it I think it will work for you too. After you set up your free account click on photos and put your picture up there. Good luck Jim <>< 36' 97 H R Endeavor Ford W/Banks System

☺☺ Jim <>< 38' 2001 HR Endeavor DP 04 Ford Explorer, MG Brake System, Wireless Lights. Hoffman Estates IL.
New Post
 11/9/2002 5:58 PM
 
Jim ... thanks for the good tip on "fishingworks"
Rhonda, after you have the picture uploaded ... a) click on the thumbnail to enlarge it b) then right click on the picture c) left click on properties d) copy the URL { I use CTRL C} then go to this bulletin board and click on the third box from the right ... and paste the URL into the box that opens { I use CTRL V }
I had tried to post pictures from my yahoo acount but had been unsuccessful ... thanks for the hint ...
Thanks ... Rules of Life -- be kind, share, pray, listen, wash, floss, flush, recycle, pay your bills, call your mother

Wayne Oshkosh, WI

Wayne and Jeanette we call our rig Ernie the Journey
Previous Previous
 
Next Next
RVAmerica ForumsRVAmerica ForumsBulletin BoardBulletin BoardPhoto ForumPhoto ForumPlease help with posting picsPlease help with posting pics

Horizon Block
Progressive Insurance